Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için gizlilik bildirimi ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.

TAKSİT SEÇENEĞİ VE KAPIDA ÖDEME İMKANI!

YARDIM

Yardım

Yeni tip Corona virüs (COVID - 19) salgınına karşı aldığınız önlemler nelerdir?

Yeni tip Corona virüs (COVID - 19) salgınına yönelik aldığımız önlemler kapsamında, depolarımız sterilize edilmiş olup, sipariş paketleriniz de detaylı dezenfeksiyon yöntemleri ile hazırlanmaktadır. Corona virüsünden (COVID - 19 ) korunma önlemleri adına gerçekleştirdiğimiz üst düzey hijyen temizliğinin haricinde, sizden de paketinizi kargo görevlisinden teslim alırken gerekli dezenfeksiyonu sağlayarak açmanızı rica ederiz.

Üye olmadan alışveriş yapabilir miyim?

Secilstore.com üzerinden alışveriş yapabilmeniz için sistemimize üye olmanız gerekmektedir. Mağazamızdan yapacağınız alışverişlerde bazı temel bilgilere ihtiyaç duyacağımızdan, sistem üye olmayanlara alışveriş imkanı vermeyecektir.

Neden üye olmalıyım?

SecilStore şıklığına ve kalitesine ulaşmak şimdi çok daha kolay… Sitemize üye olarak en yeni trend ürünlere ulaşabilir, güncel modayı daha yakından takip edebilirsiniz.

Nasıl üye olurum?

SecilStore.com’a üye olmak çok kolay. Ana sayfamızdaki "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak, açılan sayfadaki formu doldurmanız yeterlidir. Kısa bir işlem sonunda üyeliğiniz tanımlanacak ve keyifli bir alışveriş için ilk adımı atmış olacaksınız.

Üyelik şifremi unuttum, ne yapmalıyım?

Giriş için kullandığınız şifrenizi unutmanız halinde "Giriş Yap" sayfasındaki "Şifremi Unuttum" seçeneğini tıklamanız ve açılan bölüme SecilStore’a üyelik sırasında tanımladığınız e-mail adresinizi yazmanız yeterlidir. Yapacağınız işlemlerin ardından şifreniz, kayıtlı e-mail adresinize otomatik olarak gönderilecektir.

Şifremi nasıl değiştirebilirim?

Şifrenizi değiştirmek için üyelik ekranınızdan Şifre Değişikliği alanına tıklayıp ilgili kısımları doldurmanız yeterlidir. Yeni şifrenizi girdikten sonra Güncelle butonuyla değişim işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Üyeliğimi iptal edebilir miyim?

Evet iptal edebilirsiniz. Girmiş olduğunuz bilgiler üyeliğinizin sonlanmasıyla sistemimizden silinir ve hiçbir şekilde kullanılmaz. Üyelikten ayrılmak için üyelik iptali konulu bir e-maili musterihizmetleri@secilstore.com adresine göndermeniz yeterlidir.

Güvenlik

Alışveriş yapmak için kredi kartı bilgilerini girmek zorunlu mudur?

İnternet mağazamız üzerinden yapacağınız alışverişler uluslararası güvenlik standartlarına sahiptir. Kredi kartı numaranızı girdiğiniz andan itibaren numaranıza ait bilgiler şifrelenerek bankanıza gönderilir. Şifrelenmiş bu bilgilere şirketimiz veya üçüncü şahısların ulaşması ve görüntülemesi mümkün değildir.
Sunmuş olduğumuz güvenlik önlemlerine rağmen kredi kartı numaranızı girmek istemiyorsanız, havale / EFT  veya kapıda ödeme seçeneklerimizden birini kullanabilirsiniz.

Sipariş

SecilStore''dan nasıl alışveriş yapabilirim?

Sitemizden alışveriş yapmak oldukça kolay ve güvenlidir. Beğendiğiniz ürünleri "Sepetime Ekle" butonundan ekleyebilir, eklediğiniz ürünleri "Sepetim" butonu üzerinden listeleyebilir ve satın alabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri almak için "Ödemeye Geç" butonuna tıklayarak satın alma işleminizi başlatabilirsiniz. Açılan sayfadaki teslimat adresi ve fatura bilgilerini girdikten sonra takip eden sayfalarda sizden istenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmelisiniz. Son olarak ödeme onayı verdikten sonra satın alma işleminiz tamamlanacaktır.

Sepetim nedir?

Online mağazamıza giriş yaptıktan sonra satın almak istediğiniz ürünlerin toplu halde bulunduğu kişiye özel bir alandır. Sepetinizde bulunan ürünleri sepetinizden çıkarabilir veya sepetinize yeni ürünler ekleyebilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünler kısa bir süre saklanır, sürenin dolması ile birlikte sepetinizden silinir ve diğer üyelerimizin satın alımına açılır.

Siparişlerimi nasıl izlerim?

Siparişlerinizi "Siparişlerim" sayfasındaki ilgili sipariş numarası üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca geçmişte yaptığınız alışverişlerinizi listeleyebilir, güncel alışveriş durumunuzu görüntüleyebilirsiniz.

Oluşturduğum siparişe ürün ekleyebilir miyim?

SecilStore.com'dan verdiğiniz siparişler bize online olarak ulaşır ve ödeme işlemleriniz de sipariş oluşturma aşamasında otomatik olarak yapılır. Ödeme koşullarında değişiklik yapılamadığından, siparişinize sonradan ürün eklemeniz mümkün olmayacaktır. Sadece mevcut siparişinizi iptal ederek yeni bir sipariş oluşturabilir veya satın almak istediğiniz diğer ürünü ayrıca sipariş edebilirsiniz.

SecilStore''dan sevdiklerime hediye alıp, gönderebilir miyim?

SecilStore kalitesi ve özeniyle sunulan ürünlerimizi sevdiklerinize de hediye etme imkanı sunuyoruz. Seçmiş olduğunuz ürünleri sizler için hazırlamış olduğumuz şık hediye paketleri içinde sevdiklerinize ulaştırıyoruz. Hediye paketlerinde fiyatlara ilişkin bilgiler bulundurmayıp faturanız kayıtlı e-mail adresinize yönlendirilecektir.

Siparişimi onayladıktan sonra vazgeçtim, nasıl iptal ettirebilirim?

Siparişinizin iptali için ürününüzün kargoya teslim edilmemiş olması gerekmektedir. Aksi halde iade prosedürlerini uygulamanız gerekecektir. Kargoya teslim edilmemiş ürünlerin iptali için 0312 472 34 34 nolu telefondan müşteri hizmetleri yetkilimizi arayıp iptal talebinizi iletebilirsiniz.

Teslimat ve Kargo

Teslimat anında herhangi bir ücret ödeyecek miyim?

Kargo ücretiniz toplam sipariş tutarına yansıtılacağı için siparişinizin teslimi sırasında ekstra bir ödeme yapmayacaksınız.
Fakat  "Kapıda Ödeme" seçeneğini tercih eden müşterilerimiz, ürün bedeli, kargo ücreti ve 5,90 TL tutarındaki kapıda ödeme teslim bedelini ödedikten sonra kargolarını teslim alabileceklerdir. Kapıda ödeme teslim bedeli SecilStore.com ile ilgili olmayıp kargo hizmet prosedürleri gereği alınmaktadır.

Kargo Ücreti ne kadardır? Ücretsiz Kargo seçeneğiniz var mı?

Üyelerimize en iyi hizmeti sunmak adına kargo ücretini sabit tutuyoruz. Satın aldığınız ürünün tutarı, boyutu ve mesafesi ne olursa olsun ödeyeceğiniz kargo ücreti ups kargo için 6,90 TL, yurtiçi kargo için 8,90 TL dir. 400 TL ve üzeri siparişlerinizde ise kargo ücreti ödemeyeceksiniz.

Kapıda Ödeme Sistemi nasıl çalışıyor?

Kapıda ödeme sisteminden yararlanmak için "Ödeme Bilgileri" sayfasındaki kapıda ödeme seçeneklerinden birini işaretlemeniz yeterli olacaktır.
Ödemenizi yaparken, sipariş esnasında yapmış olduğunuz seçime göre Nakit veya Kredi Kartına Tek Çekim imkanından faydalanabilirsiniz.
Siparişinizi iade etmeniz durumunda, ödemiş olduğunuz tutar tarafımıza bildireceğiniz IBAN No hesabına 3 iş günü içerisinde yatırılacaktır.
Kapıda ödeme seçeneğinden faydalanmanız karşılığında kargo şirketleri 5,90 hizmet bedeli tahsil etmektedir. Bu tutar, kargo şirketi hesabına geçecek olup iadesi mümkün olmayacaktır.

Teslimat adresinde ben yoksam, siparişim kime teslim edilecek?

Siparişinizin teslim edileceği gün belirtilen adreste bulunmamanız durumunda teslimatınız adreste bulunan herhangi bir yakınınıza yapılacaktır.
Sizlere hiçbir şekilde ulaşılamadığı durumlarda ise kargo yetkilisi, adresinize bir haber kağıdı bırakacaktır. Siparişinizi bu haber kağıdı ile birlikte 3 gün içerisinde ilgili şubeden alabilirsiniz.
Aynı zamanda kargo şirketleri teslimat prosedürleri değişiklik gösterebileceği için kargonuzun bulunduğu şube ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.
Teslim süresini aşmanız durumunda ürününüz kargo şirketi tarafından depo adresimize geri gönderilecektir.

Siparişini verdiğim ürün ne zaman kargoya verilir, ne kadar sürede elime geçer?

SecilStore olarak sizlere en iyi kargo hizmetini sunmak adına UPS Kargo ile çalışmaktayız. İnternet mağazamızdan vereceğiniz siparişler, UPS Kargo güvencesiyle en hızlı şekilde tarafınıza ulaştırılacaktır.
Siparişini verdiğiniz ürünleri sizlere mümkün olan en kısa süre içinde ulaştırmak adına internet mağazamız üzerinden sattığımız ürünlerin tamamını SecilStore’a ait depoda tutmaktayız. Böylece siparişlerinizin tedariği için ekstra zaman kaybı yaşanmayacak, siparişiniz 3 iş günü içerisinde adresinize kargolanacaktır.

Siparişimdeki ürün/ürünler yanlış geldi, ne yapmalıyım?

Siparişini verdiğiniz ürün ile size gönderilen ürün birbiri ile aynı değilse ürününüzle ilgili yaşadığınız sorunlar için 0312 472 34 34 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı arayabilirsiniz. Müşteri hizmetleri yetkilimiz ile yapacağıınız görüşmenin ardından size verilen kargo gönderi kodu ile ürününüzü hiçbir kargo ücreti ödemeden adresimize geri gönderebilirsiniz. Talebinizin işleme alınabilmesi için 14 günlük yasal iade sürenizi aşmamanızı rica edeceğiz.

Hasarlı ve şüpheli görülen paketleri teslim almalı mıyım?

Siparişiniz size ulaştığında, gönderi paketinde herhangi bir bozulma ya da şüpheli durum tespit ederseniz lütfen kargoyu teslim almayınız. Kargo görevlisinden tutanak tutmasını isteyip en kısa sürede müşteri hizmetleri temsilcimizle iletişime geçiniz. Sorunlu olduğunu düşündüğünüz bir paketi, teslim fişini imzalayıp kabul ettiğiniz takdirde taşıma sırasında gerçekleşen hasar, kaybolma gibi durumların tespit edilme ihtimali ortadan kalkar. Bu durumda kargonuzun taşınması sırasında oluşabilecek hasarlardan dolayı kargo firması sorumlu tutulamaz. Kargo teslim fişi siparişinizin hasarsız ve eksiksiz bir şekilde size ulaştığını, bunun da sizin tarafınızdan onaylandığını gösterir belgedir. Kargonuzla ilgili en ufak şüphe duymanız halinde lütfen görevliden tutanak tutmalarını isteyiniz.

Ödeme

Ödeme Seçenekleriniz nelerdir?

SecilStore’da alışveriş yaparken; Kredi Kartı ile Tek Çekim Ödeme, Kredi Kartı ile Taksitli Ödeme, Kapıda Nakit Ödeme ve Havale/EFT ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.
Gönderim yaptığımız kargo şirketleri kapıda ödeme seçenekleri için 5,90 TL hizmet bedeli tahsil etmektedir. Bu bedel kargo şirketi hesaplarına işlenmekte ve siparişinizin iadesi halinde geri ödenmemektedir.

**Halkbank kredi kartları ve Bankamatik özelliği olan kartlara sistemimiz maalesef entegre değildir,bu kartlarla ödemeler alınamamaktadır.

Ödeme sayfasında gereken tüm bilgileri girmeme rağmen ödeme onayı alamıyorum?

Ödemenizi kredi kartı ile gerçekleştirirken sorun yaşıyorsanız,

* Kredi kartı veya sanal kartınızın kullanım limitini,
* Kartınızın üzerindeki Visa veya Master kart tipini doğru seçtiğinizi,
* Kartınızın son kullanma tarihini,
* Kartınızın arka yüzünde yazan CVV bilgisini,
* Kullandığınız kartın ek kart olması durumunda, ana kart sahibi tarafından iptal edilip edilmediğini,
* Kartınız adına yapılan bir kayıp ihbarının olup olmadığını ve
* Onay işlemi sırasında internet bağlantınızı çalışır durumda olduğunu kontrol etmenizi rica ediyoruz.

Yukarıda belirtilen durumlar dışında bir sorun olduğunu düşünüyorsanız ve sorununuz hala devam ediyorsa, hafta içi günlerde mesai saatleri (09.00-18.00) içerisinde 0312 472 34 34 numaramızı arayarak müşteri hizmetleri temsilcimizden gerekli bilgi ve desteği alabilirsiniz.

Kredi kartıyla alışveriş yaparken güvende miyim?

Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde güvenliğiniz için en son teknolojileri ve en iyi servis sağlayıcıları kullanıyoruz. Kişisel bilgilerinizi girdiğiniz her sayfada tarayıcınızın yanında bir anahtar işareti vardır. Bu anahtar, tarayıcınızla gönderdiğiniz hiçbir bilginin üçüncü şahıslarca görüntüleneyeceğinin işaretidir. Ayrıca; sitemizden yapacağınız tüm alışverişlerde yüksek güvenlik standartları geçerlidir. COMODO SSL Güvenlik Sertifikası sayesinde güvenliğinizi riske atmadan sitemizde güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

İade Süreci

Değişim yapabilir miyim?

Online alışverişlerde değişim uygulamamız bulunmamaktadır. 

Satın aldığınız ürünleri tarafımıza iade için gönderebilir ve yeniden sipariş oluşturabilirsiniz. 

İade koşullarınız nelerdir?

İade  işleminizin yapılabilmesi için ürünlerin kullanılmamış, etiketinin koparılmamış, tadilat görmemiş ve satılabilirlik özelliğinin kaybedilmemiş olması gerekmektedir. 

Ürünlerin, siparişinizle birlikte gönderilen E-Arşiv faturası ile gönderilmesi ve fatura üzerindeki ilgili alanların doldurulmuş olması gerekmektedir.

İade süremiz 14 gündür. Bu süreyi aşan durumlarda iadetalepleriniz işleme alınmayacaktır.
Satın alınan ürünlerde sadece iade yapılabilir,değişim uygulamamız bulunmamaktadır.

Ürün iade aşamaları nelerdir?

İade işlemlerinizin başlatılabilmesi için siparişinizle birlikte gönderilen E-Arşiv faturanızın üzerinde yer alan İade  bölümünün eksiksiz bir şekilde doldurulup, tarafımıza gönderilmesi gerekmektedir.
İade  ürünlerinizi UPS Kargo ve Yurtiçi Kargo gönderebilirsiniz. UPS Kargo anlaşma kodumuz: 59290Y , Yurtiçi Kargo anlaşma kodumuz: 575663034'tür.  UPS veya Yurtiçi Kargo ile anlaşmamız gereği yapacağınızı gönderiler için kargo ücreti ödemeyeceksiniz. Farklı kargo firmaları ile gönderim yapmak isterseniz kargo ücretinin tarafınızdan karşılanması gerekmektedir.
İade  ürününüzün bize ulaşmasını takiben, yetkililerimizce yapılacak incelemelerin ardından kullanımdan kaynaklanan bir hata tespit edilmediği takdirde, ürün bedeli hesabınıza veya kartınıza iade edilecektir.


*Teslim alındıktan sonraki 14 gün içerisinde bilgi verilmeyen ya da satılabilirliği bozulan ürünler, SecilStore tarafından iade alınmayacaktır

Online mağazanızdan satın alınan ürünlerin iade süresi kaç gündür?

Online mağazamızdan satın aldığınız ürünleri, Mesafeli Satış Sözleşmesi gereğince teslim tarihinden itibaren ondört (14) gün içerisinde  iade edebilirsiniz. 
Kusurlu ürünlerin iade süresi 30 gündür.
Ayrıca abiye grubu ürünler için  5 iş günü içerisinde  iade kabul etmekteyiz. Bu süreyi aşan durumlarda iade talepleriniz işleme alınmayacaktır

Neden sadece ilk 14 gün içinde iade kabul ediliyor?

Tüketici Kanunu’nda yer alan Sebep Göstermeden Cayma Hakkı, ürünü teslim aldığınız tarihten sonraki ilk 14 günlük süreyi içeriyor. Satın almış olduğunuz ürünü bu süre içerisinde  iade edebilirsiniz. Ürünü herhangi bir üretim hatasından dolayı iade etmek istediğinizde ise iade süresi 30 gündür. 

Aydınlatma Metni ile Gizlilik ve Çerez Politikası

Aydınlatma Metni ile Gizlilik ve Çerez Politikası

Değerli Üyelerimiz, Ziyaretçilerimiz ve Müşterilerimiz,

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla Seçil Etek Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin (SeçilStore) aydınlatma yükümlülüğü bulunduğundan bu kapsamda işbu Aydınlatma Metni ile kişisel verilerinizin işlenmesi ve kişisel veri sahibi olarak haklarınıza ilişkin bilgilendirilmeniz amaçlanmaktadır.

SeçilStore veri sorumlusu olarak üyelerimizin, ziyaretçilerimizin ve müşterilerimizin gizlilik haklarına büyük önem vermekte ve kişisel verilerini işlenmesinde aşağıda açıklanan Gizlilik ve Çerez Politikasını uygulamaktadır. Bu çerçevede, kişisel verilerin toplanması, saklanması, aktarılması veya kişisel verilerinizin herhangi bir şekilde işlenmesinde aşağıdaki esaslar uygulanmaktadır:

1. İşlenen Kişisel Verileriniz

1.1. SeçilStore mağazalarını ziyaret etmeniz ya da mağazalarda alışveriş yapmanız, www.secilstore.com   adresini ziyaret etmeniz, üye olmanız, üye olarak ya da olmadan internet üzerinden alışveriş yapmanız, SeçilStore iletişim kanallarından bizimle iletişime geçmeniz veya ticari ileti gönderilmesini kabul etmeniz halinde SeçilStore’un kişisel veri işleme süreçlerine ilişkin olarak sizi aydınlatmak istiyoruz.

  • Mağazalarımızı ziyaret etmeniz halinde, mağaza güvenlik kamerası kayıtlarınız işlenmektedir.
  • Çevrimiçi ziyaretçiler açısından çerez kayıtları verileri işlenmektedir.
  • Mağazalarımızda alışveriş yapmanız halinde, ad-soyad, adres bilgisi, alışveriş ve ödeme bilgileri, e-posta adresi, cep telefon numarası, alışverişin kredi/banka kartı ile yapılması halinde (Seçil Store tarafından kaydedilmeksizin ilgili ödeme kuruluşuna aktarılmak kaydıyla) kredi/banka kartı bilgileriniz işlenmektedir.
  • İnternet üzerinden üye olmanız halinde ve/veya üye olarak ya da üye olmadan internet üzerinden alışverişlerinizde adınız-soyadınız, adresiniz, e-posta adresiniz, telefon numaranız, kullanıcı adınız, alışveriş geçmişiniz, ödeme bilgileriniz, sipariş bilgileriniz, kredi kartı kapsamında toplanan veriler ile pazarlama ve iletişim verileriniz toplanmakta ve işlenmektedir.
  • SeçilStore’a herhangi bir kanaldan ticari ileti gönderilmesine izin vermeniz halindeadınız-soyadınız, cep telefonu numaranız ile e-posta adresiniz işlenmektedir.
  • Çağrı merkezi, e-posta, sosyal medya veya diğer benzeri kanallardan herhangi biri ile bizimle iletişime geçmeniz halinde; ad-soyad, sosyal medya kullanıcı adı, e-posta adresi, cep telefonu numarası, paylaşılması halinde sabit telefon numarası, hukuki işlem bilgileriniz, talep ve şikayetleriniz ve çağrı merkezi ses kayıtlarınız işlenmektedir.

2. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları

2.1. Kişisel verileriniz, KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde SeçilStore tarafından aşağıda belirtilen amaçlar doğrultusunda işlenecektir:

  • Satın almış olduğunuz ürünlerle ilgili satış sözleşmesi ya da aramızda akdedilecek herhangi bir sözleşmenin hazırlanması, uygulanması ve yürürlüğe konulması.
  • Satın aldığınız ürün veya hizmetlerin faturalanması ve siparişlerinizin anlaşmalı olduğumuz kargo firmaları aracılığıyla sizlere ulaştırılması.
  • Satış sonrası destek hizmetlerinin sunulması ve talep ve şikayetlerinizin çözüme kavuşturulması.
  • Mağazalarda gerçekleşmesi muhtemel mevzuata aykırı her türlü fiil, suç veya davranışa karşı sizin, SeçilStore’un, çalışanların ve diğer üçüncü kişilerin güvenliğinin sağlanması ve gerektiğinde yetkili kurum ve kuruluşlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi.
  • Sizin de rıza vermeniz halinde size SeçilStore’un ürünleri ile fiyat indirimleri ve kampanyalar hakkında bilgi verilmesi, elektronik ticaretle ilgili iş faaliyetleri geliştirilmesi ve desteklenmesi; ürünlerle ilgili olarak e-posta ya da benzeri elektronik iletişim araçları (SMS gibi) ya da telefon aramaları aracılığıyla ticari bildirimlerin gönderilmesi.  
  • Çerezler vasıtasıyla internet sitesi kullanımlarınıza ilişkin istatistiksel çalışmaların yapılması, hedeflenmiş reklam/tanıtımların yapılması ve etkin bir müşteri deneyimi yaşamanızın sağlanması.
  • Müşteri ilişkileri süreçlerinin daha iyi yönetilmesi.

3. Kişisel Verilerinizin Toplanma Yolları

3.1. Kişisel verilerinizin neler olduğu; SeçilStore tarafından verilen hizmet, ürün ya da ticari faaliyete veya tarafınızla aramızda kurulan sözleşme içeriğine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekte; mağazalar, çağrı merkezi, internet sitesi, üyelik platformu ve benzeri yollarla sözlü, yazılı ya da görsel olmak üzere otomatik olan ya da otomatik olmayan yöntemlerle toplanmaktadır.

4. Kişisel Verilerinizin İşlenmesinde Hukuki Sebepler

4.1. Kişisel verileriniz SeçilStore tarafından; kanunlarda açıkça öngörülmesi, bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması, ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması, bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması, veri sahibinin açık rızası gibi hukuki sebeplerden bir veya birkaçına dayanılarak toplanmaktadır.

5. Üçüncü Kişilere Ait Kişisel Veriler

5.1. Bize üçüncü kişilerle ilgili kişisel nitelikteki bilgiler vermiş olmanız durumunda söz konusu kişi ya da kişilerin kişisel nitelikteki bilgilerinin işlenmesi ve kullanılması hakkında bilgilendirme ve söz konusu bilgilerin yukarıda belirtilen amaçlarla kullanılması için açık rızalarının alınması sorumluluğu size ait olacaktır.

5.2. Bir ürün ya da hediye kartı satın almış olmanız durumunda sizin tarafınızdan verilmiş olan üçüncü kişiye ait şahsi nitelikteki bilgiler aşağıdaki amaçlar doğrultusunda kullanılacaktır:

  • Satış konusu olan ürünün gönderiminin yönetilmesi ve/veya doğru teslimatının kontrol edilmesi,
  • Siz ya da üçüncü kişinin yöneltebileceği herhangi bir soru ya da öneriyle ilgilenilmesi ve gerektiğinde çözüm oluşturulması.  

6. Kredi Kartınızın ve Kart Bilgilerinizin Güvenliği

6.1. Kredi kartınızın güvenliği SSL şifreleme teknolojisiyle sağlanmaktadır. Kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz her sayfada tarayıcınızın en alt kısmında bir kilit simgesi göreceksiniz. Bu simge Comodo tarafından sağlanan 128 Bit SSL Sertifikasını temsil etmektedir. Ayrıca ödeme yapılırken kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz sayfalarda internet adres bölümü “http”den “https”ye dönüşecektir. SSL teknolojisi ile ödeme süreci başladığında siteden bağımsız olarak, kullanıcı bilgisayarı ile banka arasında doğrudan şifreli bir iletişim kurulmakta ve tarayıcınız vasıtası ile gönderdiğiniz hiçbir bilgi SeçilStore çalışanları ya da üçüncü şahıslar tarafından görülmemektedir. Sitemizde Güvenli Ödeme olarak görünen ikonu tıkladığınızda güvenlik sertifikamızla ilgili kayıtlara ulaşabilirsiniz. 

6.2. Kart bilgilerinizi kaydetmeyi tercih etmeniz durumunda, kartın aktive edilmesi ve kullanılması sırasında gerekli bilgilerin kullanılabilmesi için açık rızanızı belirtmeniz gerekecektir. Kartın CVV numarası sadece işlem yapılan satış için kullanılacak ve kart bilgilerinin bir parçası olarak kaydedilmeyecek veya daha sonraki bir tarihte kullanılmayacaktır. Bu özelliğin aktive edilmesi daha sonra yapacağınız alışverişlerde bilgilerinizin otomatik olarak doldurulmasını sağlayacak ve bu nedenle de her yeni işlemde kart bilgilerinizi yeniden girmeniz gerekmeyecek, bu bilgilerin daha sonraki alışverişler için geçerli ve aktif durumda olduğu kabul edilecektir.

7. Kişisel Verilerinizin Paylaşımı ve Aktarımı

SeçilStore, kişisel verilerinizi ancak işbu Politikada yer alan amaçlar doğrultusunda ve KVKK m. 8’e uygun olarak üçüncü kişilere aktarmaktadır. Bu kapsamda;

7.1. Satın alacağınız ürünleri size ulaştırmak, lojistik hizmetleri ve satış sonrası destek hizmetlerini verebilmek, talep ve şikâyetlerinizin çözüme kavuşturulması ve gerektiğinde sizinle iletişime geçebilmek, pazarlama/reklam/analiz faaliyetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. hizmetlerini almak amaçlarıyla yurtiçinde bulunan iş ortakları ve hizmet sağlayıcılarıyla (elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları, çağrı merkezi, hukuki ve mali danışmanlık hizmeti verenler, e-fatura/e-arşiv fatura hizmeti sağlayıcıları, gönderi/kargo/kurye gibi) işbu firmalar tarafından SeçilStore’un faaliyetlerinin yerine getirilmesi kapsamında verilen hizmetler dâhilinde kullanılması kaydıyla aktarılmaktadır.

7.2. Yetkili ve görevli özel veya kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara ve resmi kurum/kuruluşlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla SeçilStore’dan istenen bilgiler anılan kurum, kuruluş ve makamlara aktarılmaktadır.

7.3. Ödemenizi kredi/banka kartı ile yapmanız halinde kredi/banka kartı bilgileriniz, SeçilStore tarafından kaydedilmeksizin ilgili banka, elektronik ödeme kuruluşu vb. hizmeti sağlayan üçüncü kişilere aktarılmaktadır.

8. Elektronik Ticari İleti Sistemi

8.1. Kabul etmiş olmanız halinde size doğrudan pazarlama yöntemleriyle (telefon, e-posta, SMS gibi) SeçilStore’un ürün ve kampanyaları için güncellemeler ve teklifler sunabiliriz. Bu çerçevede ürün ve hizmetlerimizi belirlemek, isteklerinize uygun hale getirmek ve bir araya toplamak; fiyatları belirlemek ve ilginizi çekebilecek indirimler sunmamıza yardımcı olmak amacıyla tarafımıza verilmiş olan diğer kişisel verilerinizi kullanabiliriz.

8.2. E-posta, SMS ya da diğer doğrudan pazarlama faaliyetleri kapsamında tarafınızla iletişime geçildiğinde size daima “ayrılma” seçeneği sunulur. Herhangi bir zamanda bizimle iletişime geçerek pazarlama tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

8.3. 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; ticari elektronik iletiye ilişkin onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz SeçilStore tarafından veya talebiniz üzerine silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

9. Üyelik Bilgileriniz ve Üyelik Sözleşmesi

9.1. Üye olurken verdiğiniz tüm bilgiler ürün veri tabanının korunduğu sistemle korunmaktadır. İstediğiniz zaman “Üyelik Sözleşmesi”nde belirtilen yolları kullanarak üyelikten ayrılabilirsiniz. Üyelikten ayrılmanız durumunda tüm bilgileriniz silinir ve isteğiniz dışında kullanılmaz.

9.2. Verdiğiniz bilgilerin gerçek ve doğru olduğunu garanti etmekte ve bu bilgilerde herhangi bir değişiklik olduğunda bize bildirmeyi taahhüt etmektesiniz. Üyelik formunda belirtilen yanlış, eksik ya da tam olmayan bilgiler nedeniyle internet sitemizin, internet sitesi sorumlusunun ya da herhangi bir üçüncü kişinin maruz kalabileceği zarar ya da kayıptan sorumlu olacağınızı peşinen kabul ve beyan etmektesiniz.

10. Çerez Politikası

10.1. SeçilStore olarak internet hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde yararlanmanızı sağlamak, uygulama ara yüzünde özelleştirebildiğiniz tercihlerinizi depolamak ve deneyiminizi geliştirmek, istatistik bilgilerinizi derlemek için çeşitli çerez (cookie) veri dosyaları kullanmaktayız. Çerezlere ilişkin ayrıntılı bilgi aşağıda verilmiştir:

Çerez nedir?

Çerez, bir internet sitesinin bilgisayarınıza, telefonunuza ya da herhangi başka bir cihazınıza o internet sitesini ziyaretinizle ilgili bilgiler toplamak için yerleştirdiği küçük metin dosyasıdır. Çerezler ziyaretiniz sırasında yapacağınız taramaları kolaylaştırmak ve siteyi kullanıcı dostu kılmak için gerekli olup cihazınıza herhangi bir zarar vermemektedirler.

İnternet Sitemizde Çerezler Neden Kullanılmaktadır?

Çerezler internet sitemizin işleyişinin ana unsurlarından birisini teşkil etmektedir. Çerezlerin ana amacı internet sitemizi ziyaret deneyiminizin iyileştirilmesidir. Bu amaç çerçevesinde örneğin gelecekteki ziyaretleriniz için o anki ziyaretinizde yaptığınız tercihlerin hatırlanması için kullanılırlar.

Çerezler tarafından toplanan bilgiler, kullanım kalıplarının ve rakamlarının değerlendirilmesi yoluyla sitenin kullanıcıların bireysel tercihlerine uygunluğunu ve aramaların daha hızlı gerçekleştirilmesini sağlarlar.

İnternet Sitemizde Çerezler Hangi Amaçla KULLANILMAZ?

Adresiniz, şifreniz, kredi kart bilgileriniz gibi hassas şahsi nitelikteki bilgilerinizi kullandığımız çerezlerde depolamamaktayız.

Çerezlerde Depolanan Bilgileri Kim Kullanır?

İnternet sitemizi ziyaretleri sırasında kullanıcıların deneyimini iyileştirmek amacıyla tarafımızdan talep edilen hizmetleri sunmak için harici kuruluşlar tarafından kullanılan ve yönetilen “üçüncü taraf çerezleri" olarak tanımlananlar hariç internet sitemizdeki çerezlerde depolanan bilgiler özel olarak yalnızca bizim tarafımızdan kullanılırlar. Sözü edilen "üçüncü taraf çerezleri"nin temel amacı, erişim istatistikleri elde etmek ve gerçekleştirilen ödeme işlemlerinin güvenliğini garanti etmektir.

İnternet Sitesinde Çerez Kullanımını Nasıl Önleyebilirim?

Tarayıcılar genellikle çerezleri otomatik olarak kabul etmektedir. İnternet tarayıcınızın "yardım" menüsünde verilen talimatları izleyerek veya www.youronlinechoices.eu veya www.allaboutcookies.org adresini ziyaret ederek çerezleri kaldırabilir, önleyebilir veya sınırlandırabilirsiniz.  

Çerezlerde yapılandırma yaptığınızda, internet sitemizi kullanmaya devam edebilmekle birlikte sitemizdeki bazı özelliklerin ve hizmetlerin düzgün çalışmayabileceğini veya bazı özellik ve hizmetlere erişiminizin sınırlı olabileceğini unutmayınız.

10.2. İnternet sitemizin aldığı tüm güvenlik önlemlerinin yanı sıra kullanıcının da tarayıcısının güvenlik ayarlarının en üst seviyede ve güncel olması, gerekli antivirüs vb. yazılımların yüklenmesi, şifrelerini ya da önemli kişisel bilgilerini bilgisayarında yazılı olarak bulundurmama gibi bazı güvenlik tedbirlerini alması önemlidir.

11. KVKK Kapsamında Haklarınız  

11.1. Kişisel verilerin işlenmesi ve korunması açısından talep ve itirazlarınızı Başvuru Formu’nu doldurarak SeçilStore’a iletebilirsiniz. Gerekirse sizden kimlik kartınızın, pasaportunuzun ya da diğer bir geçerli kimlik belgenizin bir kopyasını bize göndermenizi isteyebiliriz. Başvuruyu aşağıdaki haklarınızı kullanmak amacıyla yapabilirsiniz:

  • Kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel veriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararınızın giderilmesini talep etme.
  • Kişisel verinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel veriniz eksik veya yanlış işlenmişse bunların düzeltilmesini isteme, Kanun’da öngörülen şartlar çerçevesinde bunların silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu işlemlerin kişisel verinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verinizin özellikle otomatik sistemler aracılığıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

11.2. Şirket, kişisel veri sahipleri tarafından kendisine iletilen KVKK’nın uygulanmasıyla ilgili talepleri, niteliklerine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırır. Ancak, Şirket, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücretleri başvuruda bulunan kişisel veri sahibinden isteyebilir.

12. Değişiklikler

 12.1. İşbu Aydınlatma Metni ile Gizlilik ve Çerez Politikasında değişiklik yapıldığında, www.secilstore.com’da yayımlanır ve yayımlandığı tarihte yürürlüğe girer.

İletişim

Aydınlatma Metni ile Gizlilik ve Çerez Politikası veya diğer veri koruma uygulamalarımıza ilişkin herhangi bir soru, endişe veya talebinizin bulunması halinde, başvuru formunu kullanarak bize aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz:


Seçil Etek Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş

ADRES: Ehlibeyt Mahallesi Tekstilciler Cad. No:31 Balgat Çankaya / ANKARA

Tel: 0312 472 34 34
E-mail: musterihizmetleri@secilstore.com

Sosyal Medya

Resmi Hesaplarımız

Resmi Sosyal Medya Hesaplarımız

www.facebook.com/secilstore

www.instagram.com/secilstore

www.twitter.com/secilstore

Banka Hesapları

Banka Hesapları

Banka AdıŞubeHesap NoCinsi
Akbank 646 - Balgat 78788 TL
  IBAN No: TR55 0004 6006 4688 8000 0787 88
Garanti Bankası 082 - Kızılay 6292847 TL
  IBAN No: TR35 0006 2000 0820 0006 2928 47
Türkiye İş Bankası 4212 - Maltepe 0967120 TL
  IBAN No: TR44 0006 4000 0014 2120 9671 20
Yapı Kredi Bankası 10 - Yenişehir 69239617 TL
  IBAN No: TR19 0006 7010 0000 0069 2396 17

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nı okumak ve indirmek için tıklayın.

Aydınlatma Metni ile Gizlilik ve Çerez Politikası'nı okumak ve indirmek için tıklayın.

Başvuru formunu indirmek için tıklayın.

İletişim

İletişim

SEÇİL ETEK GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADRES:
 Ehlibeyt Mahallesi Tekstilciler Cad. No:31

Balgat Çankaya / ANKARA

Tel: 0312 472 34 34
E-mail: musterihizmetleri@secilstore.com

Bize Ulaşın

  • Hafta içi 09:30 – 18:00 saatleri arasında 0 312 472 34 34 numaralı SecilStore Müşteri Hizmetlerini telefonla arayarak,
  • SecilStore İnternet Mağazasının Müşteri Hizmetleri menüsünün altındaki Mesajlarım bölümünden bize yazarak,
  • Instagram'da @secilstore, Twitter'da @secilstore hesabımızdan veya Facebook sayfamız facebook.com/secilstore üzerinden destek alarak bize ulaşabilirsiniz.

Canlı Yardım pencereniz açılmıyorsa kullandığınız İnternet tarayıcısının pop-up pencere engelleme özelliğini www.secilstore.com web sitesi için devre dışı bırakmanız gerekmektedir.

Telefonda Sunduğumuz Hizmetler

Seçil Store Müşteri Hizmetlerini 0 312 472 34 34 numaralı telefondan arayarak;

  • Sipariş verebilirsiniz.
  • Seçil Store İnternet mağazasında oluşturduğunuz alışveriş sepetini Müşteri Hizmetleri yetkilimize aktararak; teslimat, fatura adresi gibi bilgilerin girilmesini ve ödemesini telefonda sesli yanıt sisteminden yapabilirsiniz.
  • Siparişlerinizle ilgili iptal, iade, değişim ve arızalı ürün bildirimi gibi işlemleri yaptırabilirsiniz.
  • Seçil Store ile ilgili görüşlerinizi, mağazalarımızla ilgili şikayet ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz. 

Müşteri temsilcilerimizle yaptığınız tüm görüşmeler kayıt altına alınmaktadır.

Hakkımızda

Hakkımızda

Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışını ilke edinmiş SecilStore, modern zamanın gereği olan hızlı ve kolay alışveriş trendini yakalamak ve siz değerli müşterileriyle daha yakın ilişkiler kurabilmek adına online satış mağazasını sizlerin ilgi ve beğenisine sunmuştur.

SecilStore olarak sizleri  daha yakından tanımak ve bu doğrultudaki alışveriş ihtiyaçlarınınızı belirlemek öncelikli hedefimizdir.

Bu doğrultuda SecilStore bünyesine dahil olan siz değerli üyelerimiz her geçen gün artan yeni marka ve imajlarla çok daha  büyük  bir ailenin üyesi olma ve geniş bir ürün yelpazesine ulaşma ayrıcalığını yaşayacak.

Çeşitli  detay  ve pratik bilgilerle sizlere kullanım kolaylığı sağlayacak olan SecilStore ile alışveriş  yapmak  çok  daha  kolay  ve eğlenceli hale gelecek.